Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hotelliloma todellakin on loma, eikä lemmikkiäsi "häkitetä" rautaiseen koppiin.


HOTELLILOMA

- Hotellin puolella on seitsemän huonetta. Hotellissa on panssarilasitetut ikkunat, joten isonkaan koiran nojaaminen niihin ei haittaa. Jokaiseen huoneeseen kuuluu luonnollisesti sänky ja tyynyt. Ovet ovat verkkoa, joten toisten lomalaisten katseleminen onnistuu, mutta kuitenkin on oma rauha. Sisätilathan ovat tarkoitettu lepäämiseen. Huoneet ovat pinta-alaltaan  n. 5 m²- n. 8m². 
 
MÖKKILOMA
- Hotellihuoneen sijaan voit myös valita lemmikillesi mökkilomapaketin. Tämä paketti on ihanteellinen perheille, joilla on monta koiraa. Paketti sopii mainiosti myös koiraporukalle, jotka ovat jo ennestään tuttuja toisilleen. Mökissä kaikki saavat lomailla keskenään omana laumanaan. Mökki on sisustettu kodinomaisesti lemmikkisi tarpeita huomioon ottaen.


Ulkoilu:
Hotellilla ulkoillaan paljon, hyvään lomaanhan kuuluu runsas liikunta. Ulkoilu tapahtuu vaihtelevassa maastossa, remmissä tai ilman.

Lenkkien päätteeksi on mahdollisuus, joko levätä tai jatkaa leikkejä isoissa ulkotarhoissa. Niillä lomalaisilla, joilla on omistajan lupa olla vapaana pihamaalla, on käytettävissään monta hehtaaria leikkialuetta.
 
Muistathan, jos lemmikkisi on sosiaalisesti rajoittunut / erityisen dominoiva / tai sillä on joitakin erityistarpeita, kerrothan asiasta etukäteen, jotta voimme hoitaa lemmikkisi turvallisesti ja mahdollisimman kodikkaasti koko loman ajan.

Ruokailu:
Koirien loman hintaan kuuluu ruoka, joka koostuu kuivamuonasta, jonka merkki vaihtelee tilanteen mukaan, sekaan laitetaan raakalihaa tai kotiruokaa, koiranmakkaraa tai tölkkilihaa yms. Jos koirallasi on tietty ruokavalio, otathan omat ruuat mukaan. Kaikista ruokailuun liittyvistä asioista voidaan tietenkin sopia erikseen tapauskohtaisesti. Kun tuot koirasi, muistathan esittää voimassa olevan rokotustodistuksen, sekä mainita mahdollisista sairauksista ja lääkityksestä!